Liferay DXP / Portal ontwikkeling

Realiseer op maat gemaakte portals, intranetten, websites en verbonden ervaringen om jouw klanten, partners en werknemers van dienst te zijn. Creëer snel nieuwe ervaringen tijdens de hele reis van uw klant op een flexibel en gemakkelijk geïntegreerd platform.

Oplossingen met Liferay DXP

Intranet

Rust medewerkers uit met de moderne tools om sneller werk te doen.

Website

Creëer gepersonaliseerde webervaringen die klanten aantrekken en versterken.

Klantportaal

Bouw sterke klantrelaties die verder gaan dan de aankoop.

Partnerportaal

Stel jouw partners tevreden met een platform dat is gebouwd om complexe scenario's aan te kunnen.

Integratieplatform

Verenig jouw nieuwe en bestaande systemen in één krachtig platform.

Headless API's

Neem je eigen front-end met Liferay als platform onder de motorkap.

Plan vandaag nog de Liferay DXP demonstratie in:

Finalist is dé Liferay expert in Nederland

Toonaangevende organisaties van over de hele wereld zetten Liferay in. Het Liferay platform is state-of-the-art en staat jaar na jaar in het Magic Quadrant van Gartner, in 2019 zelfs als 'leader'. Finalist is de grootste implementatiepartner van Liferay in Nederland met jarenlange ervaring met het platform en een team van ontwikkelaars die werken aan het realiseren van portals, hosting, support, audits en consultancy. Uniek is dat Finalist als enige partner in de Benelux Liefray trainingen verzorgd. 

Waarom kiezen voor Liferay?

 1. Marktleider
  'Leader' in het Gartner Magic Quadrant voor Digital Experience Platforms. Alleen de meest gerenommeerde organisaties die een DXP aanbieden vind je hier. Jaar in jaar uit is Liferay al present.
 2. Eenvoudig in gebruik
  Met meer dan 5 miljoen downloads en 500.000 installaties wereldwijd kan je er vanuit gaan dat het makkelijk in gebruik is. Denk hierbij aan community, documentatie, Enterprise support, trainingen en internationalization
 3. Standaardfunctionaliteit
  Het platform biedt uitgebreide standaardfunctionaliteit en 300+ plug-ins in de Marketplace. Voorbeelden hiervan zijn Content Management, Audience Targeting, Online Samenwerking en subsites.
 4. Integratie
  Liferay is goed integreerbaar met systemen. Zowel voor Single Sign On met SAML2, OpenID Connect, als met LDAP, Active Directory of andere identity stores. Het ontsluiten van data naar eindklanten is core business.
 5. Krachtig, veelzijdig en flexibel
  Het is krachtig, veelzijdig en flexibel en het beschikt over eigenschappen die het ook voor enterprise omgevingen geschikt maken. Daarnaast ook in staat individuen en groepen beter te laten samenwerken.
 6. Geen vendor lock-in
  Liferay is open source en gebouwd op open standaarden. Dit betekent dat je altijd de vrijheid hebt om naar een andere partij te stappen voor het verdere onderhoud en beheer.

Liferay Gold Partner

Finalist heeft de meeste ervaring met het implementeren van Liferay in nieuwe en bestaande infrastructuren. Wij implementeren Liferay, maar beheren het ook voor veel verschillende organisaties. Wij zijn experts in Liferay DXP en Liferay 7.4 en hebben ruime kennis van oudere versies.

Wat zeggen onze klanten

 • Frankvan Wessels

  Delta Lloyd
  Delta Lloyd Groep heeft ingezet op verder digitalisering. De focus ligt daarbij op het voldoen aan digitale klantbehoefte, het realiseren van digitale groeipaden en het verlagen van de ketenkosten. Deze digitale interactie verloopt voor klanten via alle digitale kanalen, zoals de website, de mijn omgeving, en apps.
 • Hugovan Els

  Eurocross
  Finalist heeft onze visie, onze werkwijze en hoe wij met onze klanten en opdrachtgevers omgaan, uitstekend begrepen en een mooie oplossing neergezet. ‘Mijn Eurocross’ wordt zeer positief ontvangen door onze opdrachtgevers. Zoiets bereik je niet zomaar: dit vraagt om veilige en stabiele technologie, goed denkwerk over de oplossing en een hechte samenwerking tussen Eurocross, onze opdrachtgevers en Finalist.

of bel ons:
088 217 0800