Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Search Engine Optimization: verhoogde gebruikersbetrokkenheid

Online marketing
SEO, webanalyse, online marketing

Vindbaar zijn met SEO

Verbeteren van de online zichtbaarheid en gericht organisch verkeer aantrekken, kortom vindbaar zijn. Daar zorgen we voor met onze Search Engine Optimization (SEO). Dit leidt tot verbeterde zoekposities, maar ook voor en verhoogde betrokkenheid.

Nu al nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek of lees hieronder verder.

Altijd denken vanuit online strategie

Draagt het bij aan je doelen? Met die vraag in ons hoofd kijken we naar alles wat we doen voor je site. Zo zijn we in staat samen op een hoger niveau te komen. Inzicht in data en een digitale strategie liggen aan de basis van online succes.

Data, daar kun je op rekenen

We zijn in staat je doelgroep te vinden, verkeer te genereren en conversie te verhogen. Dat doen we met de juiste technische SEO-inrichting en inzichten vanuit monitoring. Zo krijg je meer en relevanter bezoek van jullie doelgroepen Waar zoeken zij op bij het vinden van informatie? Dit is geen eenmalige oefening, maar een continu optimalisatieproces

Maandelijkse SEO-audit

Zoekposities veranderen, inzichten in conversie wijzigen. Je wilt continu bezig zijn je content en je CMS te optimaliseren via onze maandelijkse SEO-audit en keyword ranking. Al die inzichten zetten we om in taken voor verbetering en optimalisatie. Zowel voor je eigen redactie als voor de techniek. Zo heb je langdurig en kwalitatief behoud en verbetering van je organische vindbaarheid.

Contactpersoon:

Robin Kroon / Customer succes manager
Robin Kroon

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op